Astrologė: šiam ženklui teks pažvelgti į tamsiąją Mėnulio pusę

Šią savaitę astrologė Palmira pataria neskubėti. Verčiau atsipalaiduoti, ilsėtis ar bent jau nesiimti nieko nauja. Šis laikas sunkokas Vėžiams, jiems teks pažvelgti į tamsiąją Mėnulio pusę.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 P.Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2021-02-02 11:04

Avinas (03 21–04 20)

Šiomis dienomis gali persekioti mintis pradėti gyvenimą iš naujo. Ir ji, ko gero, visai gera – 2021 metai iš Avino ženklo žmonių reikalaus vis keistis.

Tiesa, kol kas (bent jau vasarį) netinkama idėja keisti darbovietę, gyvenamąją vietą, partnerį... Skirtis su savo pora ir ieškoti kito (-os) nebus problemų sprendimas.

Jūsų šeimininkas Marsas šiuo metu šalia Juodojo Mėnulio, tad problemos vidinės ir atsakymo į visus klausimus turite ieškoti savyje.

Kitaip niekas nepasikeis, net jei perstumdysite šachmatų figūras ir pakeisite veikėjų vaidmenis. Ypač savaitgalį pasaugokite pinigus, turtą bei gerus santykius su pora.

Reikalams tvarkyti palankiausias trečiadienis.

Jautis (04 21–05 20)

Dar per anksti tikėtis, kad reikalai pajudės naudingesne linkme. Nieko neskubinti, nesiveržti į priekines gretas – kol kas geriausia pozicija. Bendraudami tiek darbe, tiek namuose būkite pakantūs, diplomatiški, deja, būsite ganėtinai valdingi, reiklūs ir greitai išprovokuosite konfliktą.

Ypač savaitės pradžioje ir poilsio dienomis gali kilti rimtų nesutarimų. Geriau jau prikąskite liežuvį – įgarsintos ambicijos padarys bėdos, sukels nereikalingų išgyvenimų (vėliau gailėsitės, kad nesusivaldėte, kad niekas nesustabdė...).

Na, o šiuo metu reikia kaupti jėgas ir rinkti informaciją, burti vienminčius, draugus, gerbėjus, mat netrukus galite prarasti senųjų partnerių veikloje (net sutuoktinio) paramą. Jūsų santykiai gali pakibti ant plauko. Daug ką lems vidinis tvirtumas, draugų palaikymas.

Dvyniai (05 21–06 21)

Manote, jog prabėgo sunki savaitė ir dabar bus ramiau? Iš tiesų viskas palengvėle ims rimti, tačiau vargu ar problemos spręsis, o reikalai ims judėti greičiau. Ko gero, atvirkščiai.

Jums prasideda keistokas, tarsi atvirkštinis laikas – tarsi žiūrėtumėte į veidrodį ir mėgintumėte teisingai pajudinti rankas. Esmė tokia: kuo labiau norėsite, stengsitės, skubėsite, tuo labiau viskas strigs.

Bet kai atsipalaiduosite, nurimsite, nuspręsite ką nors atidėti, atsisakyti – reikalingi pokyčiai ims vykti be ypatingų pastangų, lyg savaime.

Reikalams tvarkyti sėkmingesnė pirma savaitės pusė. Savaitgalis bei pirmadienis – sudėtingos dienos ir nereikia erzinti nei likimo, nei sutuoktinio, nei savo viršininko.

Vėžys (06 22–07 22)

Savaitės pradžia gana sunki – nieko rimto darbe nesiimkite (naudinga ilsėtis). Tiesa, visas Vandenio laikas Vėžiams visada sunkokas, tad esminio pagerėjimo iki vasario 17 d., kol Saulė nepereis į Žuvų ženklą, apskritai neverta tikėtis.

Tai savotiško valymosi, katarsio metas, kai tenka pažvelgti į tamsiąją Mėnulio pusę... Analizuokite tai, kas jus slegia, kas erzina, netenkina, ir drąsiai atmeskite, kas trukdo saviraiškai, – kas trukdo tapti geriausia „aš“ versija.

Tad ne tik šią savaitę, bet ir vėlesnėmis dienomis bus svarbu nesiblaškyti – stenkitės gilintis į asmeninius uždavinius, per šią prizmę vertinkite savo aplinką, veiklą bei viską, kas vyks aplinkui.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienį ims atgimti viltis. Tikitės, kad tai buvo paskutinis išbandymas? Jei pradėsite ramiai ir išmintingai vertinti visą jus supančią painiavą, sumaištį, taip ir nutiks.

Parsideda tas laikas, kai galima su likimu savotiškai derėtis, susitarti. Tai reikštų, kad turite būti pasiruošę kompromisui. Mokėjimas nusileisti, karūną padėti į šalį, įvertinti šalia esančius žmones ir nieko nesmerkti, neteisti padarys jus teisius!

Aplinkiniams tokia jūsų nuomonė bei elgesys padarys didelį įspūdį ir nenustebkite, jei ims kreiptis patarimo už jus viršesni, vyresni asmenys, jei kitos savaitės pradžioje gausite atsakingų pasiūlymų darbe. Galimi ir lemtingi jausmai... Tiesa, jei persmelks karštas jausmas savaitgalį, neskubėkite patikėti, kad sutikote sau skirtąjį (-ą).

Mergelė (08 23–09 22)

Kol kas bus sunku suvokti, kas gerai, kas blogai, – nuostoliai ir nauda, laimėjimai pernelyg susipynė... Kad ir kaip mistiškai tai skamba, dabar turite labiau pasikliauti likimu, tiksliau kalbant, būti jam nuolankesni.

Kuo labiau pyksite ant šiuo metu neišvengiamų nesklandumų, ant tos neteisybės, kuri ima persekioti kiekviename žingsnyje (negirdi, nesupranta, nevertina, priekabiauja dėl smulkmenų, pamato menkas klaidas, bet nevertina didžiųjų jūsų nuopelnų), tuo situacija blogės. Kad viskas imtų keistis į gera, reikia mokėti tai priimti kaip išmintingą gyvenimo pamoką.

Nors šis laikas veiklai gana palankus, jei gilinsitės, kas negerai panosėje, nesugebėsite įžvelgti teigiamų ateities perspektyvų ir priimti reikalingų greitų sprendimų...

Svarstyklės (09 23–10 23)

Anksčiau patirti stresai nemenki. Mėginate atsitiesti. Ir dabartinis laikas padės atgauti prarastas pozicijas, susigrąžinti sėkmę.

Tiesa, jei nesiorientuosite į ką nors iš esmės naujo. Šiuo metu verta gilintis į nueitą kelią, ieškoti atsakymo praeityje – ir Didysis Likimas maloniai leis pasinaudoti prarastomis progomis.

Palengva viskas keisis į gera. Šią savaitę palankios visos dienos, išskyrus pirmadienį. Keblumų galite tikėtis nebent savaitgalį, jei imsite reikalauti iš antrosios pusės meilės įrodymų ar įsivelsite į naują romantišką nuotykį.

Skorpionas (10 24–11 22)

Savaitės pradžioje (apskritai geriau iki vasario 17 d.) tikrai nereikėtų į nieką labai gilintis – atsipalaiduokite: jei imsite viską analizuoti, jei mėginsite ką nors paaiškinti, suprasti, dar labiau susipainiosite. Tiesa, jei turite neatidėliotinų darbų, geras laikas juos sėkmingai sutvarkyti – ketvirtadienis, penktadienis.

Savaitgalį ateis praregėjimas dėl savo partnerio – tik nepersistenkite kritikuodami. Kitą savaitę valgysite karčius atkaklių pastangų perauklėti sutuoktinį vaisius.

Itin įsitempę būsite savaitgalį, tad galite nepagalvoję priimti jums abiem netikusį sprendimą.

Šaulys (11 23–12 21)

Šaunūs antradienis, trečiadienis. Tai tinkamas laikas pakoreguoti jums nepalankią situaciją – tiek darbe, tiek santykiuose su artimaisiais, draugais.

Kiek nepalankus laikas prasidės ketvirtadienį ir truks iki pirmadienio. Iki tos dienos pasistenkite priimti svarbesnius sprendimus, kad vėliau nieko nereikėtų iš esmės keisti.

O savaitgalį tokių pagundų gali kilti. Tai pavojingas laikas santykiams su mylimu asmeniu. Ne laikas vertinti, ar šis asmuo jums tinka, ar ne, ar tęsti ryšį, o gal nutraukti? Blogiausia, ką galima padaryti, – tai jums patinkantį asmenį spausti apsispręsti dėl bendros ateities. Gali ištikti ir netikėtas meilės visai kitam žmogui priepuolis. Tik vargu ar tai gerai baigsis?

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jei turite dalykinių rūpesčių, jei reikia rimtai šnektelėti su šefu – jūsų laukia pergalės dalykiniuose mūšiuose pirmą savaitės pusę.

Nuo penktadienio vis labiau norėsis daugiau laiko praleisti namie su artimaisiais, mylimu žmogumi. Deja, meilės pasimatymui savaitgalis visiškai nepalankus – tai kvailų nesusipratimų, paikų ambicijų, nereikalingo liūdesio dienos. Jei esate linkę dėl visko ant jo (jos) supykti, jei esate įtarūs, geriau nesusitikite.

O štai pirmadienis taps geriausia diena svarbiam sprendimui, atsakingam žingsniui – tiek veikloje, tiek asmeniniuose santykiuose.

Vandenis (01 20–02 18)

Tenkinkitės mažais laimėjimais, nedideliais pokyčiais. Nenorėkite, kad sektųsi visur. Atvirkščiai, jei šiuo metu viskas gerai klostosi – nelabai geras ženklas, būkite pasiruošę, kad šie laimėjimai kada nors vėliau sugrius.

Gana neramus, net pavojingas savaitgalis – nepasiduokite liūdesiui ir nepradėkite jo apimti aiškintis santykių.

Tai bus aktualu ir pirmadienį, kuris atneš liūdesį, jei mėginsite tvarkyti reikalus, pasikalbėti svarbiu klausimu (ne tik darbo klausimais). Meilės pasimatymams, kaip ir santykių aiškinimuisi su savo pora, savaitė netinkama.

Žuvys (02 19–03 20)

Savaitės pradžia įtempta, rizika nepasiteisina ir noras ką nors pagerinti, pataisyti dar labiau viską pablogina. Ketvirtadienį, penktadienį atsigausite, ir tai bus palankiausios savaitės dienos. Tuomet spręskite visas susikaupusias (finansines, meilės santykių irgi) problemas.

Jums gali pavykti rasti neblogą uždarbį (trumpam laikui), išaiškinti buvusiam sutuoktiniui, kiek realiai kainuoja vaikų išlaikymas, mylimam asmeniui – kas jus liūdina.

To kategoriškai nereikia daryti savaitgalį – atsimušite į mūro sieną. Pirmadienis tinkamas kreiptis pagalbos į draugus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.