Įspūdingo stoto šuo išgyveno tik atsitiktinio gerumo dėka: svajoja jaustis reikalingas ir mylimas

Įspūdingos išvaizdos Lordas, išgyvenęs tik geros močiutės dėka, ieško namų. Daug vargo patyręs šunelis neprarado meilės žmonėms ir svajoja jaustis reikalingas ir mylimas.

 Lordas ieško namų.<br> Gyvūnų globos organizacija „LESĖ“ nuotr.
 Lordas ieško namų.<br> Gyvūnų globos organizacija „LESĖ“ nuotr.
 Lordas ieško namų.<br> Gyvūnų globos organizacija „LESĖ“ nuotr.
 Lordas ieško namų.<br> Gyvūnų globos organizacija „LESĖ“ nuotr.
 Lordas ieško namų.<br> Gyvūnų globos organizacija „LESĖ“ nuotr.
 Lordas ieško namų.<br> Gyvūnų globos organizacija „LESĖ“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Gyvūnų globos organizacija „LESĖ“

May 5, 2024, 11:01 AM

Sveiki, leiskite pristatyti save – aš esu Lordas, šešerių metų šuo, gyvenantis prieglaudoje, kuris ieško naujos šeimos ir galimybės pradėti iš naujo. Mano istorija prasidėjo liūdnai. Kai buvau jaunesnis, klaidžiojau po Prapuolų kaimą su sunkia grandine ant kaklo. Gyvenimas buvo nelengvas ir daugelį dienų išgyvenau dėl vietinės močiutės gerumo, kuri man kartais atnešdavo maisto.

Viskas pasikeitė, kai mane pastebėjo ir pagavo „Lietuva – Gyvūnams“ organizacija. Jie mane atvedė į prieglaudą „LESĖ“, kur aš pradėjau savo kelionę į geresnį gyvenimą. Čia aš radau laikiną namų pojūtį, bet vis dar svajoju apie tikruosius namus, kuriuose galėčiau jaustis mylimas ir saugus.

Per šiuos metus prieglaudoje sužinojau daug apie save. Esu labai draugiškas ir ištikimas draugas žmogui, mėgstu bendrauti ir esu labai ištroškęs mokymosi. Įvairios komandos, triukai ir užduotys – visa tai man teikia didelį džiaugsmą. Taip pat mėgstu aktyvų laisvalaikį: bėgiojimą, žaidimus ir netgi paprastus pasivaikščiojimus parke.

Nepaisant mano meilės žmonėms reikia išpažinti, kad santykiai su kitais šunimis ne visada yra lengvi. Mano praeitis suformavo tam tikrą atsargumą ir skeptiškumą, todėl kartais gali kilti įtampa. Dėl šios priežasties svajoju apie šeimininkus, kurie suprastų mano poreikius ir būtų pasirengę padėti man tobulėti. Norėčiau, kad mano būsimi šeimininkai lankytųsi su manimi pas kinologus ir skirtų laiko man padėti susigyventi su kitais keturkojais draugais.

Mano didžiausia svajonė – rasti namus, kuriuose galėčiau jaustis tikrai reikalingas ir mylimas. Noriu šeimininkų, kurie leistų laiką su manimi aktyviai ir rūpintųsi manimi kaip tikru šeimos nariu. Noriu šilumos ir meilės, ko galbūt niekada neturėjau, bet tikrai nusipelniau.

Tikiuosi, kad kažkur yra žmonės, kuriems reikia būtent tokio šuns kaip aš. Žmonės, kurie ne tik suteiks man namus, bet ir taps mano gyvenimo dalimi, o aš – jų. Kartu galėtume kurti gražias atsiminimų akimirkas, mokytis vieni iš kitų ir dalintis begaline meile. Jei skaitote šiuos žodžius ir jaučiate, kad galėtume tapti šeima, labai laukiu susitikimo su jumis. Kartu pradėsime naują nuostabią kelionę.

Jei manote, kad Lordas gali tapti Jūsų šeimos nariu, „LESĖ“ kviečia užpildyti anketą – https://forms.gle/wg3JB2hqHbXFdaH58.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.