4 moterys pagal Zodiako ženklą, kurios ištekėjusios pasikeičia neatpažįstamai

Santuoka mažų mergaičių svajonėse yra stebuklingas įvykis, po kurio pasirodo pasakotojas, mosteli burtų lazdele ir pasako: „Ir jie gyveno ilgai ir laimingai“.

 Nuotaka.<br> 123rf nuotr.
 Nuotaka.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-04-04 11:47

Bet tada įsijungia realybės vaizdas ir žmonos pavirsta arba piktomis raganomis, arba apsileidusiais, užguitais padarais.

Iš tiesų siužetas nebūtinai toks, tačiau egzistuoja Zodiako ženklai, kurių atstoves santuoka neatpažįstamai pakeičia – nebūtinai į gerąją pusę.

Liūtas

Kokia ten tetulė ištampytais marškinėliais ir suplyšusiomis kelnėmis rūko balkone? O, tai ryškioji Liūtė. Ir ko jūs stebitės? Ponia gavo sau į vyrus puikųjį princą ir gali atsipalaiduoti. Bet tikrovė skiriasi nuo fantazijų. Ir Liūtė keršija vyrui: tu mane nuvylei, tai ir aš tave nuvilsiu. Ir miela šviesi mergaitė (ta, kuri buvo Liūtė iki vestuvių) pasislepia kovingos moteriškės pavidale.

Svarstyklės

Draugių nėra, gerbėjai išsilakstė, pramogos baigėsi – Svarstyklės ištekėjo ir... nusivylė gyvenimu. Žinoma, ne visoms Svarstyklėms kliūva netikėliai. Bet prie daugelio iš jų limpa būtent blogi berniukai. Ir kaip čia likti, kokiai buvus? Svarstyklės tarsi užgesta ir tęsia beprasmį egzistavimą.

Ožiaragis

Na ir velniop! – sušunka moteris Ožiaragis, nugyvenusi su vyru ilgiau nei metus ir suvokusi, kad prarado save kaip asmenybę. Ji tampa nuolankia (o, dievai!) ir miela (koks siaubas). Ji pavirsta pavyzdine žmona (tai žiauru). Ir kas šitoje subtilioje damoje likę iš Ožiaragio? Ogi nieko, ką išgelbės tik skyrybos. Nors ir ji pati gali nusivalyti makaronus nuo ragų ir prispausti vyrą po padu, kaip ir buvo sugalvota.

Žuvys

Mielos kvatoklės liko praeityje. O dabartyje – griežtos damos, laikančios vyrus tvirtame kumštyje. Gyvenimas pavirsta kova be taisyklių: jeigu tu nesuėsi, tave suės. Žuvys vartosi, kaip sugeba. Jos (kaip ir Svarstyklės) pritraukia visokias padugnes: telieka arba prisitaikyti prie vyro, arba jį pakeisti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.