4 labiausiai panikuojantys Zodiako ženklai

Kas pučia iš musės dramblį, kas nerimauja dėl kiekvieno menkniekio, kas mažą problemą priima kaip globalią katastrofą? Aišku, kas – panikuotojai. „Jeigu dabar viskas gerai, vadinasi, po to bus blogai“, – galvoja jie. Po kuriais Zodiako ženklais gimsta šie nervingi ir jautrūs žmonės?

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 6, 2024, 11:59 AM

Jautis

Nesiginčykite – Jaučiai tik iš pažiūros tokie ramūs ir nesutrikdomi. O jų viduje siautėja tikra audra. Dėl ko? Ogi dėl visko. Susapnavo blogą sapną, kaimynas kreivai pažiūrėjo, viršininkas nepasisveikino. Ir štai Jaučiai sėja nerimą ir apkrauna savo abejonėmis aplinkinius. Paklausykite jų patarimų ir pasislėpkite kartu su jais slėptuvėje (dėl viso pikto). Kad priverstumėte Jaučius panikuoti, nereikia didelių pastangų.

Vėžys

Neleiskite Vėžių prie televizoriaus, neduokite klausytis radijo, nutempkite nuo naujienų internete. Kitaip Vėžiai išeis iš proto ir tuo pačiu jus išves. Pakilo kainos? Vėžiai pranašauja badą. Pasikeitė oras? Mes visi mirsime – mūsų laukia potvynis, atšilimas, žemės drebėjimas ir akmenų griūtis. Užsiimkite eilę į kiautą. Nors vėlu, Vėžiai jau užsibarikadavo ir nieko neįsileis.

Mergelė

Mergelės – žinomos pedantės, joms viskas ir visada turi būti pagal taisykles. Bet gyvenimas nenuspėjamas, o taisyklių pažeidimą Mergelės priima kaip katastrofą. Mes pražuvę! – klykia Mergelės, užsideda kepuraitę iš folijos (o gal tai ateivių darbeliai?) ir platina informaciją apie visuotinį sąmokslą.

Ožiaragis

Ožiaragiai sudaro šaltakraujų įspūdį. Bet emocijos niekur nedingsta – jos kaupiasi, kaupiasi, ir štai... Sprogimas, visiems galas. Ožiaragių emocijos – reginys ne silpniems. Ožiaragiai ir patys panikuoja, ir kitus į šį liūną įtraukia. Taip pat Ožiaragiai labai atsakingi ir bijo padaryti klaidą. Gyventi nuolatiniame strese nelengva. Panika auga, ir Ožiaragiai jaučiasi kaip ant ugnikalnio – gelbėkitės, kas galite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai 2024