4 Zodiako ženklai, kurie dažniausiai įsivelia į toksiškus santykius

Kas su manim ne taip? Svajojo apie meilę, o gavo... ko nusipelnė: sutryptą savivertę ir neužtikrintumą dėl rytdienos. Palaukite, o kas pasakė, kad nusipelnė? Ogi jie patys ir pasakė...

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2024, 11:37 AM

Šie Zodiako ženklai nuolat pakliūva į toksiškų santykių voratinklius ir būna įsitikinę, kad patys dėl visko kalti.

Vėžys

Verčiau jau tie Vėžiai sėdėtų savo kiaute ir nekištų niekur nosies. Jie nepasitiki žmonėmis (ir teisingai daro). Bet vis tiek atsiranda tokių, kurie meistriškai jais manipuliuoja. Ir Vėžiai netenka galvos. Jie pasirengę melstis už partnerį ir tikėti jo pažadais, juk jeigu tai meilė, vadinasi, viskas pasikeis. O santykiai ėda iš vidaus – Vėžiai tampa vis uždaresni ir galvoja, kad nieko nesugeba. Susidūrę su toksiškais santykiais Vėžiai liaujasi tikėti savimi.

Svarstyklės

Svarstyklės idealizuoja žmones ir tiki, kad net paskutinis niekšas turi šansą laimei. Svarstyklės pasirengusios atleisti iki begalybės. O juk toksiški santykiai tuo ir pavojingi: jie įtraukia vis giliau ir giliau, žadėdami nežemišką palaimą (kada nors po to, juk jūs ne veltui taip kankinatės). Kentėti ir laukti – štai Svarstyklių, patekusių į netinkamo partnerio letenas, devizas.

Ožiaragis

Jau kas nemoka pažinti žmonių, tai Ožiaragiai. Ir kur jie sugeba rasti tokius partnerius su kalnu trūkumų (ir minimaliu kiekiu privalumų)? Meilė klastinga. O toksiškumą iš santykių galima išstumti su švelnumu. Juk partneris ne toks ir blogas, mes jo neverti! – šaukia Ožiaragiai ir bėga tobulintis, kad prisitaikytų prie mylimojo. Ožiaragiai iki paskutinio mėgins ištaisyti situaciją.

Žuvys

Kenčiantiems dangus! Viskas, kas mūsų nenužudo, padaro mus stipresnius. Žuvys turi daug panašių atsikalbinėjimų ir tiki, kad partneriai, kuriuos jos pasirinko, kada nors pasikeis. Žinoma, pasikeis – kai iščiulps iš Žuvų visą kraują ir ras kitą auką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.