Trakų r. gyventojas motinos sugyventinį mirtinai uždaužė plytomis ir plaktuku Gresia kalėjimas iki gyvos galvos

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai kartu su Vilniaus apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorais kaltinamuoju aktu į Vilniaus apygardos teismą perdavė baudžiamąją bylą dėl nužudymo.

Trakų r. gyventojas motinos sugyventinį mirtinai uždaužė plytomis ir plaktuku.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Trakų r. gyventojas motinos sugyventinį mirtinai uždaužė plytomis ir plaktuku.<br> Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 11, 2021, 3:58 PM, atnaujinta Jan 11, 2021, 4:08 PM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas, kai 2020 m. rugsėjo 17 d. apie 2 val. 25 min. Trakų r., Gratiškių kaime, namo kieme, buvo rastas mirusio vyro (gim. 1965 m.) kūnas su daugybiniais kūno sumušimais.

Įvykio vietoje buvo nustatyta, kad vyras buvo nužudytas suduodant daugybę smūgių plaktuku, plytomis bei kitais kietą buką paviršių turinčiais daiktais į įvairias kūno vietas. Taip pat buvo nustatyta, kad nusikaltimą galimai padarė nužudytojo sugyventinės sūnus. Iki atvykstant pareigūnams, įtariamasis jau buvo spėjęs pasislėpti.

Kriminalistams itin greitai pavyko nustatyti įtariamojo buvimo vietą bei operatyviai sulaikyti šiuo nužudymu įtariamą asmenį (gim. 1991 m.). Trisdešimtmečiui vyrui įteiktas pranešimas apie įtarimą dėl bejėgiško asmens nužudymo itin žiauriai.

Iki teismo kaltinamasis yra suimtas, jam paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas. Už tokį nusikaltimą numatyta laisvės atėmimo bausmė iki dvidešimties metų arba laisvės atėmimas iki gyvos galvos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.