Saugų greitį viršijęs sunkvežimio vairuotojas sužalojo tris kelio darbininkus

Penktadienį Raseinių rajone sunkiasvorį automobilį „Mercedes Benz“ vairavęs remontuojamo kelio ruože įsirėžė į polius kalantį įrenginį ir sužalojo čia dirbusius kelininkus.

 Į ligoninę buvo nuvežti trys sužaloti kelininkai.<br> M.Patašiaus asociatyvi nuotrauka
 Į ligoninę buvo nuvežti trys sužaloti kelininkai.<br> M.Patašiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2020, 8:32 AM

Apie Raseinių rajone, Daugodų kaime, kelyje Raseiniai-Baisogala, įvykusią nelaimę policijai buvo pranešta 10 val. 40 min.

Paaiškėjo, kad sunkvežimio „Mercedes Benz“, kuriam neatlikta techninė apžiūra, vairuotojas nepasirinko saugaus važiavimo greičio, neatsižvelgė į kelio būklę ir meteorologines oro sąlygas bei kelyje vykdomus remonto darbus, kliudė šalikelėje stovėjusį polikalį bei šalia stovėjusius tris darbininkus bei iš priekio važiavusį krovininį vilkiką „Mercedes Benz“ su priekaba.

Medikų pagalbos prireikė visiems trims sunkiasvorio automobilio sužalotiems kelininkams. Vienas vyras dėl politraumos buvo nuvežtas ir paguldytas į Kauno klinikas. Ten dėl dešinės alkūnės atvirų lūžių gydomas ir kitas kelininkas. Trečias darbininkas dėl kairės kojos sumušimo po medikų apžiūros Raseinių ligoninėje buvo išleistas gydytis ambulatoriškai.

Per avariją buvo apgadinti ir abu sunkvežimiai bei polius kalantis įrenginys.

Avarijos kaltininkas buvo patikrintas alkoholio matuokliu. Paaiškėjo, kad jis sunkiasvorį automobilį vairavo būdamas blaivus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.