EUROLYGA 2023

D. Maskoliūno atleidimas nustebino R. Jokubaitį: „Nedažnas bajeris“

„Barcelona“ klubas priėmė netikėtą sprendimą. Po nepasisekusio sezono Ispanijos krepšinio čempionate ir Eurolygoje durys iš komandos buvo parodytos trenerio asistentui Dariui Maskoliūnui.

 G. Bitvinsko nuotraukų koliažas
 G. Bitvinsko nuotraukų koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-07-06 20:27, atnaujinta 2022-07-06 21:51

15min.lt žurnalistas Rokas Pakėnas pakalbino „Barcelona“ ekipoje rungtyniaujanti Roką Jokubaitį, su kuriuo aptarė ir D.Maskoliūno atleidimo temą.

21-erių gynėjas teigė, kad net neįtarė, jog iš komandos gali pasitraukti Šarūno Jasikevičiaus asistentu dirbęs treneris.

„Žiauriai nustebino. Su draugais visada kalbame apie krepšinį. Tai buvo labai netikėta. Nedažnas bajeris, kad atleidžiamas asistentas, bet ne vyriausiasis treneris. Įdomu, kas nutiko, bet nieko nežinau ir negirdėjau. Įdomu, bet nenoriu kištis į šiuos reikalus. Keista ir netikėta“, – kalbėjo R.Jokubaitis.

Praėjusiame sezone „Barcelona“ Ispanijos čempionato finale 1:3 nusileido amžiniems varžovams – Madrido „Real“ krepšininkams, o Eurolygos pusfinalyje krito prieš tą patį „karališkąjį“ klubą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.