EUROLYGA 2023

Talentingasis V. Wembanyama rėžė kritikams dėl jo lieknumo: „Gal liepkite kitiems mesti svorį“

Jau šią naktį Lietuvos laiku įvyks šiųmetinė NBA Naujokų birža, kur pirmuoju numeriu yra įrašytas prancūzų jaunasis talentas aukštaūgis Victoras Wembanyama. Krepšininkas apsilankė radijo laidoje „Good Morning America“ ir atsakė į daugelį klausimų.

Victoras Wembanyama<br>AFP/Scanpix nuotr.
Victoras Wembanyama<br>AFP/Scanpix nuotr.
Victoras Wembanyama<br>G.Šiupario nuotr.
Victoras Wembanyama<br>G.Šiupario nuotr.
Victoras Wembanyama<br>G.Šiupario nuotr.
Victoras Wembanyama<br>G.Šiupario nuotr.
G.
G.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 22, 2023, 6:28 PM, atnaujinta Jun 23, 2023, 8:11 AM

19-metis prancūzų talentas rėžė monologą kritikams, kurie aiškina, kad jis nėra fiziškai pasirengęs NBA kovoms ir yra per lieknas grumtis po krepšiais su kitais lygos aukštaūgiais.

„Jie nežino mano darbo etikos. Bet aš ir mano aplinka puikiai suvokia ir mato, kaip man sekasi priimti visą mokymo procesą. 

Man niekada nekilo jokių abejonių dėl mano pastangų dirbti po krepšiais. O dėl svorio tai pasakysiu – o kam man reikia jo priaugti? Kam? Geriau liepkite kitiems mesti svorį“, – sakė pirmasis Naujokų biržos šaukimas.

Prancūzijos krepšinio rinktinės žaidėjas Victoras Wembanyama sveria 109 kg, o jo ūgis 221 cm.

NBA Naujokų birža įvyks penktadienį, o po burtų gegužę paaiškėjo, kad prancūzą galės pasirinkti „San Antonio Spurs“ komanda.

Vakarų konferencijos prasčiausia sezono komanda „Spurs“ trečią kartą istorijoje laimėjo NBA Naujokų biržos pirmąjį šaukimą ir įgijo teisę pašaukti Prancūzijos talentą V.Wembanyamą. Ji gali to ir nedaryti, tačiau vargu ar atsisakys tokio gero varianto.

„Spurs“ turėjo vos 14 proc. laimėti loteriją. Pastarąjį sykį San Antonijaus klubas loteriją laimėjo 1997 metais, kuomet pasirinko legendinį Timą Duncaną.

„Mano širdis plaka greitai, – sakė V.Wembanyama, sužinojęs loterijos laimėtoją. – Stengsiuosi kuo greičiau laimėti žiedą, tad būkite pasiruošę“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.