EUROLYGA 2023

Darbo Stambule ėmęsis Š. Jasikevičius: „Pamažu bandysime įgyvendinti kai kurias naujas idėjas“

Šarūnas Jasikevičius ketvirtadienį oficialiai stojo prie Stambulo „Fenerbahce“ komandos vairo. Kalbėdamas apie prisijungimą Šaras teigė, jog savo idėjas sieks įgyvendinti iš lėto.

 Šarūnas Jasikevičius<br>G. Bitvinsko nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-12-14 20:32

Š.Jasikevičius Stambulo komandos trenerio poste pakeitė Dimitrį Itoudį, kuris buvo atleistas dėl netenkinančių rezultatų.

Eurolygoje Stambulo krepšininkai per pastarąsias 7 rungtynes iškovojo vos vieną pergalę ir po 13 turų turėdami 6 laimėjimus užima 12-ąją vietą.

„Mano perėjimo procese viskas vyko labai intensyviai ir greitai. Žinoma, padėtis nėra lengva, bet dienos pabaigoje esame čia, kad atliktume savo darbą, padėtume „Fenerbahce“ laimėti rungtynes ir tikiuosi iškovosime didelių pergalių. Man be galo malonu čia būti. Man čia tiek daug pažįstamų veidų ir vietų. Žinau, kad situacija nėra lengva, todėl mums reikės visų paramos. Pamažu bandysime įgyvendinti kai kurias naujas idėjas. Esu dėkingas už šią galimybę ir laukiu artėjančio laikotarpio“, – apie prisijungimą prie „Fenerbahce“ kalbėjo Š.Jasikevičius.

Treneriui iš Lietuvos tai nebus pirmasis kartas atstovaujant Stambulo „Fenerbahce“ komandai. 2011–2012 metų sezone Š.Jasikevičius atstovavo Stambulo komandai kaip žaidėjas.

„Nors jau daug metų dirbu treneriu, dienos, kurias praleidau čia kaip žaidėjas, neatrodo labai tolima istorija. Tai taip beprotiška ir iš tikrųjų nuostabu. Puiku žinoti, ką reiškia „Fenerbahce“, žengti į aikštę suprantant, kiek gerbėjų šis klubas turi ir kiek jie mus palaiko. Tai labai jaudina“, – teigė lietuvis.

Pirmųjų Šaro rungtynių ilgai laukti nereikės. Jau penktadienį 19 val. 45 min. „Fenerbahce“ namuose priims „Monaco“ ekipą.

Kiekvienas žino jų kokybę. Tai komanda, kuri dalyvavo paskutiniame finalo ketverte ir turi tęstinumą. Tiesiog turime išeiti į aikštę, padaryti viską, ką galime ir stengtis laimėti. Žinoma, dabartinėje mūsų situacijoje viskas įvyko tikrai greitai. Stengsimės paruošti savo žaidėjus šioms rungtynėms su labai mažais prisilietimais ir kovosime dėl pergalės“, – apie būsimas rungtynes kalbėjo Š.Jasikevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.