EUROLYGA 2023

Paskutinę gijimo stadiją priėjęs R. Rubio prisijungs prie „Barcelona“ klubo treniruočių

Ricky Rubio prieš beveik mėnesį paskelbė, kad baigia savo 12-ą sezonų trukusią karjerą NBA, o dabar krepšininkas žengia savo paskutiniuosius žingsnius po to, kai minėjo, kad susiduria su psichologinėmis problemomis.

 Ricky Rubio<br> AFP/SPO/Scanpix nuotr.
 Ricky Rubio<br> AFP/SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2024, 11:32 AM

Socialiniame tinkle „X“ (buvusiame „Twitter“)  R.Rubio pranešė, kad jis jau artėja link savo sveikimo kelionės pabaigos ir prisijungs prie Barselonos „Barcelona“ klubo treniruočių.

Po kelių akimirkų šią žinutę patvirtino ir Katalonijos klubas.

„Barcelona“ klube R.Rubio žaidė nuo 2009 iki 2011 m. Krepšininkas jau antradienį prisijungs prie Katalonijos klubo treniruočių ir padės komandai ruoštis prieš antradienio Eurolygos mačą su Bolonijos „Virtus“ klubu.

Visa R.Rubio žinutė:

„Sveiki visi, aš noriu pranešti, kad jau atėjo laikas pereiti į paskutinę gijimo stadiją.

Pastarąsias kelias savaites galvojau ir kartu po ilgo laiko darbo su savo kūnu ir mintimis... galop save matau su noru ir jėga pamatyti savo reakciją, kuomet turėsiu kamuolį savo rankose.

Mano kitas žingsnis, kurį noriu atlikti, yra paklausti „Barcelona“ klubo, ar be jokių įsipareigojimų ir be didesnių trukdymų sezono siekiams galėčiau su jais pasitreniruoti. Iš anksto noriu padėkoti už jų supratingumą ir palaikymą šiuo klausimu.

Pabaigai – noriu padėkoti visiems žmonėms, kurie per visą mano gijimo procesą man parodė pagarbą ir palaikymą. Taip pat vertinu ir tai, kad šios kelionės metu buvo gerbiamas mano privatumas.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.