EUROLYGA 2023

A. Trinchieri džiaugėsi komandos žaidimu, o V. Šeškus dūrė paprastai – gėda

Po pralaimėtų sunkių rungtynių uostamiestyje visiškai atsitiesę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai namuose be pasigailėjimo sutriuškino svečius iš Jonavos.

LKL dvikova: Kauno<br>G.Bitvinsko nuotr.
LKL dvikova: Kauno<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 21, 2024, 8:51 PM, atnaujinta Apr 21, 2024, 8:59 PM

„Žalgiris“ savo namų tvirtovėje 101:57 sutrypė Jonavos „Cbet“.

Abu treneriai po rungtynių turėjo visiškai skirtingas reakcijas.

„Po skaudaus pralaimėjimo Klaipėdoje vienintelis svarbus dalykas yra tai, kad atsigavome, žaidėme kaip komanda. Žaidėme komandiškai, pasidalinome minutes, visi žaidė beveik vienodai. Žaidėme gerai gynyboje ir užsitikrinome pelnytą pergalę“, – po rungtynių kalbėjo Andrea Trinchieri.

Kauno ekipoje debiutavo naujokas Demetre‘as Riversas, kuris per 17 minučių pelnė 5 taškus (1/1 dvit., 1/1 trit.), atkovojo kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą ir surinko 7 naudingumo balus.

Apie naujoką paklaustas A.Trinchieri labai neišsiplėtė ir pagarsino jo pokalbio su debiutantu detales.

„Nesusidariau jokio įspūdžio (apie D.Riversą), tai buvo rungtynės, kai norėjau duoti jam minučių, suprasti, kokioje jis yra situacijoje, nuimti krūvio nuo Edgaro Ulanovo. Jis žino, ką reikia daryti, jis yra geras metikas, geras komandos draugas, jis yra čia, kad mums padėtų. Jam pasakiau, kad jis neklaustų, ką galime jam padaryti, padaryk kažką komandai“, – apie naujoką kalbėjo A.Trinchieri.

Tuo tarpu sutriuškintos Jonavos strategas Virginijus Šeškus nevyniojo žodžių į vatą ir neslėpė – pralaimėjimas tikrai gėdingas.

„Man kaip treneriui yra gėda, kai tu treniruoji komandą, kuri prieš kelias savaites laimėjo prieš Vilniaus „Wolves“, „Šiaulius“. Aš jų klausiu, kas yra, gal mes išėję į aštuntuką, gal jau visi atostogauja. Kažkas baisaus. Žaidimas yra baisus, nesinori aiškinti to, ką mes sutarę, bet ten yra dar baisiau. Aišku, problema didžiausia, kad mes neturime tų žaidimo kūrėjų. Galvojome, kad nauji gynėjai mums padės, bet nieko nepadeda. Visi supranta, kad viskas prasideda nuo mažų žaidėjų. Tragedija.

Aš aiškinu užsieniečiams, kad jie atvažiavo į komandą, kuri per dvejus metus pasidarė sau istoriją, o jie atvažiuoja ir daro taip, kad Jonavos sirgaliai nemylėtų tos komandos. Neturiu ką komentuoti, gėda“, – pykčio neslėpė V.Šeškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.