Apskaičiavo, kurį mėnesį gimę kūdikiai yra sėkmingiausi, turtingiausi ir žinomiausi

Visi tėvai savo vaikams linki paties geriausio. Dalis jų, taip mano apie materialinę gerovę bei socialinį statusą, tad verta sužinoti, kurį mėnesį gimę mažyliai būtent tokie ir užaugs?

Žymus, sėkmingas, turtingas? Greičiausiai, gimė spalį.<br>„Canva“ dirbtinio intelekto nuotr.
Žymus, sėkmingas, turtingas? Greičiausiai, gimė spalį.<br>„Canva“ dirbtinio intelekto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2024, 8:07 PM, atnaujinta Jan 19, 2024, 9:15 PM

Visas šias įvardintas savybes vertino ne astrologai ar numerologai, bet paprasta logika. Tad nereikia žvaigdžių danguje ar būrimo kavos tirščiais – faktai kalba patys už save.

Jungtinės karalystės internetinis puslapis „Play Like Mum“ nutarė sužinoti, kada yra gimę 300 sėkmingiausių žmonių – įžymybių, milijardierių, verslininkų ar kitų sėkmingų kūrėjų.

Sąrašus jie ištraukė iš žurnalų „Forbes“, „Forbes Celebrity 100“, taip pat „Money Inc.“, „Business Insider“ ir „Bauer Media“, išanalizavo ir socialinius tinklus, kada gimę garsiausi nuomonės formuotojai.

Pasirodo, daugiausiai sėkmingų žmonių gimė spalį, o birželis ir liepa nedaug atsilieka. Iš tiesų, garsenybės, uždirbančios didelius pinigus, pavyzdžiui, Billas Gatesas ir Kim Kardashian, gimtadienį švenčia spalio mėnesį, o Kanye Westas švenčia birželį, o Jennifer Lopez – liepą.

Koks yra sėkmingiausias gimdymo mėnuo? Štai išvados, suskirstytos nuo sėkmingiausio iki mažiausiai sėkmingo gimimo mėnesio:

1. Spalis: 36 sėkmingiausių žmonių gimtadieniai

2. Birželis: 30 sėkmingiausių žmonių gimtadienių

3. Liepa: 28 sėkmingiausių žmonių gimtadieniai

4. Sausis: 27 sėkmingiausių žmonių gimtadieniai

5. Balandis: 27 sėkmingiausių žmonių gimtadienis

6. Rugsėjis: 27 sėkmingiausių žmonių gimtadieniai

7. Gegužė: 25 sėkmingiausių žmonių gimtadieniai

8. Kovas: 23 sėkmingiausių žmonių gimtadienis

9. Rugpjūtis: 21 sėkmingiausių žmonių gimtadienis

10. Vasaris: 20 sėkmingiausių žmonių gimtadienių

11. Gruodis: 19 sėkmingiausių žmonių gimtadienis

12. Lapkritis: 17 sėkmingiausių žmonių gimtadienių

Spalio mėnesį gimusių tėveliams tai gera žinia, bet neturėtų nusiminti ir susilaukę atžalos lapkritį – tai tikrai nėra moksliškai įrodyta.

Pavyzdžiui Jeffas Bezosas yra vienas turtingiausių pasaulio žmogus, „Amazon“ įkūrėjas, o jo gimimo mėnuo – sausis – užima ketvirtą vietą šiame sąraše. O Lapkritį gimė aktorius Leonardo DiCaprio, garsusis virėjas ir verslininkas Gordonas Ramsay ir ar atlikėjas DJ Khaled.

Į ką galite sutelkti dėmesį, kad tikrai vieną dieną jūsų vaikas būtų sėkmingas? Mylėti juos, išlaikyti juos sveikus, mokyti vertybių ir ugdyti jų vaizduotę leidžiant būti jiems savimi.

Na, bet jei planuojate susilaukti kūdikio, tad pats laikas pradėti – pasak puslapio whenwasiconceived.com spalį gims kūdikiai, pradėti iki vasario 12 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.