Andrius Radzevičius dalijasi neeilinėmis patirtimis: skubėjo kuo greičiau palikti Kinijos provinciją, nes nenorėjo rizikuoti savo gyvybe

Milijonines apyvartas skaičiuojančios kompanijos valdytojas, žuvies ir jūrų gėrybių pramonės ekspertas, verslo konsultantas, trijų vaikų tėtis ir nepailstantis taisyklių laužytojas Andrius Radzevičius šiandien džiaugiasi visiška finansine nepriklausomybe ir neeilinių patirčių kupinu gyvenimu.

 Andrius Radzevičius su žmona.<br> Orgnizatorių nuotr.
 Andrius Radzevičius su žmona.<br> Orgnizatorių nuotr.
 Andrius Radzevičius su žmona.<br> Orgnizatorių nuotr.
 Andrius Radzevičius su žmona.<br> Orgnizatorių nuotr.
 Andrius Radzevičius su žmona.<br> Orgnizatorių nuotr.
 Andrius Radzevičius su žmona.<br> Orgnizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 26, 2023, 4:54 PM, atnaujinta Sep 26, 2023, 5:56 PM

Vis dėlto toks gyvenimas turi ir savo kainą, kurią mokėti pasiryžta ne kiekvienas. Milžiniška rizika, didžiulė atsakomybė ir iš pusiausvyros galinčios išmušti krizinės situacijos yra nepagražinta jo kasdienybės dalis.

Kadaise užmezgęs santykius su naujais partneriais Kinijoje, vyras vos neprarado kelių milijonų vertės krovinio.

„Pamenu, išsiuntėme 32 konteinerius produkcijos į Kiniją, vertė buvo apie 6 milijonai doleriu tuo metu. Atsirado vėlavimai, ir likus savaitei iki laivo atėjimo iki galutinio taško tu supratau, kad kažkas ne taip“, – pilną išbandymų istoriją prisiminė verslininkas Andrius Radzevičius.

Apie potencialų verslo žlugimą žinojo ir Andriaus žmona Ugnė Radzevičienė. Moteris prisipažįsta, kad tuo metu jautė didžiulį nerimą ir spaudimą, tačiau stengėsi išlikti stipri ir nė sekundei nesudvejojusi vyro gebėjimais spręsti net ir sudėtingiausias problemas, palaikė jį kaip įmanydama.

Jaudamas besąlygišką Ugnės paramą bei pasitikėjimą, Andrius nusprendė skristi į Kiniją ir su vietiniu partneriu susitikti akis į akį. Kaip tik tuo metu vyras sužinojo, kad pietrytinėje Kinijos pakrantėje įsikūrusi provincija, į kurią ir keliavo jo įmonės produkcija, jau seniai garsėjo kaip magnatų, praturtėjusių apgavysčių būdu, meka.

 

Vis tik paskutinę dieną krovininį laivą nukreipęs į visiškai kitą uostą, Andrius neturėjo laiko ramiai atsipūsti. Kartu su kolegomis jis skubėjo kuo greičiau palikti Kinijos provinciją, kadangi nenorėjo rizikuoti savo gyvybe.

Ir tai buvo tik vienas iš daugelio didžiulės rizikos pareikalavusių jo gyvenimo nuotykių. Žvelgiant į Andriaus praeitį, tampa akivaizdu, jog neištyrinėtos sritys ir nepažinti pasauliai jį viliojo nuo pat vaikystės.

Dar būdamas vaiku savo žingeidumu Andrius išsiskyrė iš pilkos minios – nuo septynerių klausėsi sunkiosios muzikos, maištavo, vėliau įkūrė savo muzikos grupę ir per penkerius metus išbandė net 12 skirtingų sporto šakų.

Vos tik pasitaikė proga, Andrius susikrovė daiktus ir savirealizacijos galimybių ieškoti iškeliavo į Jungtines Amerikos Valstijas. Su Ugne tuo metu jie buvo susituokę vos kelis mėnesius, tačiau supratusi nenumaldomą vyro troškimą pažinti platųjį pasaulį, ji Andrių išleido ramia širdimi. Tąkart 21-erių metų jaunuolis įsidarbino kruizinio laivo restorane.

Pamatęs Ameriką, apkeliavęs Karibų jūros regioną ir susipažinęs su žmonėmis iš viso pasaulio, Andrius į Lietuvą grįžo pasikeitęs. Pasaulis tuo metu atrodė kur kas platesnis ir jis žinojo, jog būsimą savo veiklą norėtų sieti su tarptautiniu verslu.

Netrukus jis įsidarbino Ugnės šeimos versle, o vėliau visai netikėtai pateko į tarptautinę įmonę, kurioje susipažino su jūrų gėrybių pramone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.