Kelis mėnesius trukusi skandalingo advokato Alberto Bandžiaus ir jo sužadėtinės meilė baigėsi

Praėjusių metų lapkričio pabaigoje apie sužadėtuves pranešęs garsus advokatas Albertas Bandžius vėl vienišas. Kelis mėnesius su Sigute Junker liepsnojusi meilė baigėsi.

A. Bandžius ir jo mylimoji Sigutė.<br>Stop kadrai.
A. Bandžius ir jo mylimoji Sigutė.<br>Stop kadrai.
A.Bandžius ir S.Junker.
A.Bandžius ir S.Junker.
A. Bandžius ir jo mylimoji Sigutė.<br>Stop kadrai.
A. Bandžius ir jo mylimoji Sigutė.<br>Stop kadrai.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 5, 2019, 11:58 AM, atnaujinta Feb 5, 2019, 12:25 PM

Buvęs krepšininko Simo Jasaičio advokatas su Sigute suka skirtingais keliais ir vienas kitam negaili aštrių žodžių. Tai naujienų portalui lrytas.lt patvirtino pati Sigutė.

„Neištikimybė – pagrindinis dalykas, kurio negaliu pakęsti. Kai žmogus dvi dienas negali pakelti ragelio ir būna su kita moterimi – tai tampa suprantama“, – naujienų portalui lrytas.lt sakė Sigutė.

Primename, kad jų jausmai užsiliepsnojo žaibišku greičiu. 

A.Bandžius yra sakęs, kad užsakė savo mylimajai sužadėtuvių žiedą, kurį gamina viena žinomiausių šalies juvelyrių. Pora buvo prabilusi ir apie ypatingą likimo vingį, kuris, pasak poros, būtent ir suvedė juos.

„Dalyvaujant jūsų laidoje, Vilija Lobačiuvienė man įteikė sagą ir pasakė, kad ji padės man susirasti moterį, kuri mane vertins. Sunku patikėti, bet tokią pačią sagą turi ir Sigutė. Kai aš jai ją parodžiau, ji negalėjo tuo patikėti.

Mes garsiai prabilome apie savo santykius. Ir tai padarėme dėl to, kad įrodytume, kad mūsų santykiai rimti. Sigutė krito man į akį jau nuo pirmosios pažinties dienos socialiniuose tinkluose“, – „Lietuvos ryto“ laidai „Ant bangos“ pasakojo A.Bandžius.

Sigutė Junker buvo įsitikinusi, kad tarpusavio ryšį su A. Bandžiumi atrasti padėjo ne tik magiški sutapimai, – juos jungia ir karti gyvenimo patirtis: „Mus suvedė likimas. Mus lydi ne tik keisti ženklai, bet ir panašios asmeninio gyvenimo istorijos. Albertas kovoja dėl savo vaikų.

Man taip pat teko kovoti dėl savo dukrelės, kai ją nuo manęs paslėpė ir aš turėjau grobti pati savo vaiką, kad galėčiau ją išsivežt į Lietuvą“, – pasakojo moteris.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.